Elemen Semulajadi Mengubah Chalet Lakeside Ke Rumah Tetap

Tours: (July 2019)

The Great Gildersleeve: Apartment Hunting / Leroy Buys a Goat / Marjorie's Wedding Gown (Julai 2019).

Anonim

Terletak di atas Tasik Archambault di Quebec, Kanada, chalet ketinggalan zaman yang dikelilingi oleh tanah lembap perlahan-lahan diubah menjadi rumah kekal. Pemilik telah bekerja dengan arkitek dari FX Studio oleh Clairoux untuk mengubahsuai dapur dan bilik mandi, tetapi sekarang mereka sudah bersedia untuk mengalami perubahan penuh - segala-galanya, termasuk bahagian luar, telah dilakukan untuk kemas kini. Firma itu bersetuju bahawa cara terbaik untuk mengubah alamat gelap adalah untuk meringankannya dengan unsur-unsur di tengahnya, terutamanya pain, dan kemudian menggunakan tingkap yang besar dan garis-garis minimalis untuk membantu membawa keluar di dalam. Tetapi keputusan selesai tidak akan menjadi pedesaan sepenuhnya: penambahan mewah, seperti lantai dipanaskan dan peti sejuk wain, dipasang untuk mengekalkan rasa percutian yang asli dari laman web ini untuk kesenangan beberapa yang terpilih. Sekarang rumah itu merupakan perwakilan moden dari percutian hutan, di mana susun atur yang mudah dan sentuhan tempatan mewujudkan tempat yang sesuai untuk persekitarannya.

Tayangan slaid

10 Foto

Bench pain yang menyegarkan menyambut tetamu di pintu masuk. Di atas bangku, jarum pain digunakan sebagai seni. Penghias, Patrick Robichaud, mempunyai bakat untuk mengambil objek biasa dan menambah butiran untuk menjadikannya unik.

Meja makan dibina menggunakan kaki besar - kaki meja dari Ikea yang ditambah ke bahagian bawah. Kilang tempatan membekalkan pain untuk kerusi makan.

Pine tempatan juga digunakan di atas siling di atas ruang tamu, untuk menyatukan kedua-dua ruang tersebut.

Sofa MyApple dari Famaliving mempunyai keseimbangan selesa dan minimalism, dan ia terletak di atas meja yang dipasang dari Ikea. Jam Ribbonwood yang direka oleh Michelle Ivankovic dibeli dari Umbra.

Pintu dan tingkap dibekalkan dari Alumilex, pembekal adat yang popular di kawasan itu. Countertop berwarna mint adalah dari Corian®.

Tingkap besar di atas Laminate oleh kabinet Luxart menghadap ke tasik. Sebuah peti sejuk wain oleh jenama tempatan Cavavin dipasang di dekat dapur.

Sebuah perapian kayu dicat dibina dengan papan pinus linier yang meluas ke siling. Lampu dari Ikea tergantung di atas kepala.

Bilik mandi ini mempunyai kabinet lamina, lantai panas, dan ubin dari Ramacieri Soligo.

White Eastern Cedar, kayu tempatan, digunakan untuk bahagian luar. Kerana tanah sekitarnya tidak stabil, pasukan itu bekerja dalam kerangka rumah asal.

Dirangka oleh pokok-pokok tinggi, rawa, dan tasik yang indah, rumah ini masih menjadi tempat bersantai - walaupun sekarang dengan penduduk tetap.

Corian® adalah cap dagang berdaftar EI du Pont de Nemours dan Syarikat.

Pereka Maklumat Tours