Matthew dan Reggie Deters Adakah Pasangan Unicorn Diperkukuhkan oleh Pengubahsuaian mereka

Cerita: (June 2019)

" Ride On King Jesus" - Chaliana Rivera (Jun 2019).

Anonim

Matthew dan Reggie Deters membiayai sendiri pengubahsuaian rumah LA mereka.

Ia tidak luar biasa bagi pasangan untuk menggambarkan perkahwinan mereka sebagai perkongsian, tetapi Matthew Deters dan Reggie Vinokur tidak mempunyai hubungan purata. Apabila Deters menggambarkan pasangan mereka sebagai "pasukan tag yang sempurna, " dia termasuk hakikat bahawa mereka berazam mengubah rumah mereka di Los Angeles bersama-sama.

"Dia datang dengan idea yang dia mahu dan kemudian saya membuat barangan, " kata Deters.

Bahagian depan rumah West Adams, di Los Angeles Barat. Pasangan ini membeli rumah ini pada tahun 1924 selepas ia telah menerima banyak renovasi.

Deters adalah pembina yang mengerjakan kayu dan kimpalan logam ke dalam perabot dan objek tersuai, sementara Vinokur adalah pengarah seni dan pereka yang selalu mencari inspirasi untuk trafik grafis. Apabila mereka mula memburu rumah, mereka tahu mereka mahu tinggal dekat dengan pantai dan masyarakat seni di Westside bandar. Dan selepas mencari lebih dari satu tahun, Vinokur melihat keindahannya di rumah gaya Sepanyol 1924 di banyak tempat di West Adams, sebuah kawasan kejiranan yang terkenal dengan sifat bersejarahnya. Ia jauh dari lautan daripada yang disukai oleh Deters, tetapi pengubahsuaian sebelumnya membantu pasangan melihat potensinya. Mereka membeli rumah pada tahun 2013, dan kemudian Vinokur mula mencari cara untuk memperibadikannya.

"Saya sememangnya membiarkannya mempunyai kuasa veto atas apa yang kita lakukan, " kata Deters.

Mereka mula kecil: Vinokur jatuh cinta dengan tekstur tenunan di kerusi kerusi Denmark yang ditemuinya, dan Deters menonton video YouTube untuk menciptanya di beberapa bahagian di seluruh harta mereka. Tetapi tidak lama kemudian kedua-dua bersetuju bahawa alamat tiga-bilik tidur, 1, 530 kaki persegi itu terlalu besar untuk mereka. Sebelum ini, mereka tinggal di studio 400 kaki persegi selepas berkhidmat di bengkel Deters dengan tiga anjing mereka. Tetapi ini? Nah, ia juga boleh menjadi rumah besar.

Deters mencipta terperinci tenunan di kerusi ini selepas menonton video YouTube.

Walau bagaimanapun, pasangan itu tetap kreatif - mungkin, mereka fikir, mereka boleh membina tambahan kecil untuk ibu bapa atau penyewa Vinokur. Ketika mereka memikirkannya, mereka menyedari bahawa penambahan itu sebenarnya boleh menjadi ruang hidup mereka, dan mereka boleh menyewakan rumah asal mereka. Ini bukan sahaja menyelesaikan masalah mereka atas rakaman persegi terlalu banyak, tetapi memberi mereka kanvas untuk mencipta rumah ideal mereka. Vinokur pergi meneliti, dan memutuskan bahawa dia mahu mencontohi karya pereka Argentina Alejandro Sticotti untuk mendapatkan suasana santai.

"Rumah utama yang dibina di Argentina mempunyai kayu seperti kami, jadi itu adalah inspirasi yang sangat besar bagi saya, " kata Vinokur.

Meniru semula reka bentuk organik rumah Buenos Aires Vinokur suka dengan proses membenarkan di LA terbukti sukar. Sebagai orang yang melampaui batas, pasangan itu mahukan reka bentuk untuk kekal sejajar dengan gaya hidup mereka: "rendah hati" dengan yang terbaik, menurut pasangan. Tetapi apabila mereka berpaling ke Projek Cuaca studio senibina untuk mendapatkan bantuan, mereka ditarik ke arah yang berbeza.

Ruang tamu rumah asal pasangan itu adalah minimum dan penuh dengan cahaya. Pasangan itu hanya menghiasi harta mereka sebelum beralih ke bangunan tambahan.

Pasukan suami-dan-isteri, yang juga rakan-rakan pasangan itu, mengalihkan pembinaan tambahan ke arah reka bentuk yang lebih moden dengan jejak yang kecil. Tidak seperti wajah tradisional rumah asalnya, tambahan itu menawarkan luaran industri yang dibuat dari bahan mudah seperti kayu cumaru Amerika Selatan dan logam lembaran.

Di samping itu, aras yang lebih rendah itu mempunyai pelan lantai terbuka dengan dapur yang mempunyai sebuah pulau kayu besar yang dibina oleh rakan pasangannya, Charles Aguirre. Tahap tanah terbuka ke belakang dan geladak melalui pintu kaca gelongsor yang besar yang dibina Deters. Di tingkat atas, cahaya semula jadi dari tingkap besar mengisi bilik tidur utama, yang dipisahkan oleh dinding dari pejabat masa depan Vinokur.

Semuanya akan kelihatan tenang apabila selesai, tetapi sebenarnya, penambahan itu datang dengan bahagian perjuangannya. Pasangan ini membiayai projek itu sendiri daripada mengambil pinjaman, yang menyebabkan tempoh masa yang lebih perlahan dan bayar yang membentangkan projek itu selama dua tahun. Belum lagi, pasangan itu juga ingin menyelesaikan pelbagai aspek projek itu sendiri - dan semua mengambil masa untuk belajar.

Vinokur suka meneliti idea reka bentuk pada blog dan Pinterest. Kemudian, Deters membina apa yang dia dapati.

"Saya bimbang orang akan memecahkan punggung mereka, " kata Vinokur, ketika dia bercakap tentang masa suaminya dan rakan mereka memasang balok sokongan.

Vinokur terutamanya bertanggungjawab untuk mendapatkan sumber untuk penambahan, yang ternyata menjadi pencarian yang tidak pernah berakhir untuk yang tepat. Katanya, walaupun Deters terdorong untuk membuang tuala dan menetap dengan lekapan berkualiti rendah supaya mereka dapat masuk. Tetapi dia mendapati paip konkrit bulat Avaa oleh Wood Melbourne Australia. Ketukangan yang menarik perhatian lekapan bersama bersama sinki bilik mandi, pancuran mandian, dan jubin penny hitam. Tunggu adalah sepadan.

Mungkin perkara yang sama boleh dikatakan untuk harta mereka secara keseluruhan. Buat masa ini, pasangan itu bersyukur kerana rumah itu menjadikan hubungan mereka lebih kuat, dan juga memantapkan persahabatan yang berguna semasa pembinaan. Mencari, membuat, gagal, bermula - keseluruhan proses merupakan projek yang menarik. Tidak lama lagi, penambahan itu akan selesai dan dilengkapi, dan kedua tempat persembunyian mereka akan kelihatan dan merasa seperti ruang yang dikongsi.

Sudah lama ia datang, dan pasangan itu tidak sabar-sabar untuk melakukannya, kata Vinokur. Dia mahu meluncur pintu kaca terbuka, dan akhirnya menikmati penglihatan yang dimilikinya ketika dia dan Deters mula-mula mendapati rumah ini. Ia hanya mengambil sedikit masa lama daripada yang dirancang.

Semak semula dengan DecorativeHomeDecor untuk melihat penambahan siap rumah ini dalam kisah yang akan datang. Sementara itu, lihat pukulan pengubahsuaian dalam proses di atas.

Pereka Maklumat Cerita